Termeni și condiții

Ultima actualizare: 10 septembrie 2021

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul web https://legalzic.ro („Serviciul”) operat de Legalzic International S.R.L. („noi”, „noi” sau „al nostru”).

Accesul și utilizarea Serviciului sunt condiționate de acceptarea și respectarea de către dvs. a acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți accesa Serviciul.

Conturi

Atunci când vă creați un cont la noi, trebuie să ne furnizați informații care să fie corecte, complete și actuale în orice moment. Nerespectarea acestui lucru constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la închiderea imediată a contului dvs. în Serviciul nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni efectuate cu parola dumneavoastră, indiferent dacă parola dumneavoastră este cu Serviciul nostru sau cu un serviciu terț.

Sunteți de acord să nu vă dezvăluiți parola către nicio terță parte. Trebuie să ne anunțați imediat ce luați cunoștință de orice încălcare a securității sau de utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

Proprietatea intelectuală

Serviciul și conținutul său original, caracteristicile și funcționalitatea acestuia sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Legalzic International S.R.L. și a licențiatorilor săi.

Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de Legalzic International S.R.L..

Legalzic International S.R.L. nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unor terțe părți. De asemenea, recunoașteți și sunteți de acord că Legalzic International S.R.L. nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii ale terților pe care le vizitați.

Încetare

Putem rezilia sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, dar fără a se limita la, prevederile privind proprietatea, exonerările de garanție, despăgubirile și limitările de răspundere.

Putem rezilia sau suspenda contul dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați Termenii.

În cazul rezilierii, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Dacă doriți să vă reziliați contul, puteți pur și simplu să încetați să mai utilizați Serviciul.

Toate dispozițiile din Termeni care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, dar fără a se limita la, dispozițiile privind proprietatea, exonerările de garanție, despăgubirile și limitările de răspundere.

Exonerare de răspundere

Utilizarea Serviciului se face pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul este furnizat „AS IS” și „AS AVAILABLE”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, fie ele exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare la un anumit scop, nerespectare a drepturilor de autor sau de performanță.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, fără a se ține cont de conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este declarată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și anulează orice acord anterior pe care l-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Plata

Momentan acceptam platile cu cardul VISA/Mastercard si plata ramburs la livrare.

Modificări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau de a înlocui acești Termeni în orice moment. În cazul în care o revizuire este materială, vom încerca să oferim o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o modificare materială va fi stabilit la discreția noastră exclusivă.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să nu mai utilizați Serviciul.

Produsele noastre nu conțin THC!

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.